❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Tuesday, February 2

:: HAPPY2 IT ME!!!!!!!!! ::

wah pagi2 lagi cik abe k'syangan aq nie dah manje smacam
but i like it yow!!!! =)
bagus pe kalo ari2 cik mushuk aq macam nie itu m'nandakn yang die BAHAGIA
dengan AQ nie wakakaka!!!!
shuker....shuker...shuker....shukerrr
terasa bahagia jer bile nak p keje dengor sore die sampai tmpat koje pun dgor sore die
kalo leh nak ari2 taw....( leh tak sygs??? )
pastue yg lebih m'gembirakan aq ialah aq telah siapkan kje pagi2 lagi taw..
hebatnyer aq nie ( de pontesi nk jadi p'kerja bjayo nie )



http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com

kepada cik sheda ( kwan ksyangan aq nie ) jangan jeles yer....
ko kena akui yang kawan ko nie adalah p'kerja yg terbaik der!!!!
wakakakaak =)
kalo korang nak tahu kawan aq nie adalh p'gunjung setia blog k'syangan aq nie taw
selain Cik Mushuk aq die ler insan yg rajin view blog aq nie
mseti korang nak tengok siapalah kawan k'sayangan aq nie kan......

taaaa....daaaaaa ini lah orangnyer






tayunk ko...muahhhxx = p

P/S : rajin2 ler view blog kwan mu nie yew sekurang2nyer ade gak yg shudi tui tak babe???
 
 
sambil aq m'naip entry t'baru aq nie kan
aq sedang sibuk melayan lagu terbaru group korea taw....
" SNSD -OHH!!! "
best siut lagu nie kena dengan k'gembiraan yg tpancar di wajahku ini


http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com









ayat-ayat yang aq paling shuker dengor kat dalam lagu nie adalah :

" oh! oh! oh!appreul saranghae "
" ah! ah! ah! manhi manhi hae "

maksudnye :

" oh! oh! oh! oppa i love you!!! "
" ah! ah! ah! a lot a lot "

**    sayang kamo...cinta kamo...rindu kamu.   **

2 kumen2:

..sasasarabella.. said...

weh3~~ aku pon rajin gk usha blog ko ni...huk3~
:D

epallaici said...

wah ok nnti aku buh name ko sekali ek
jgn majok k babe =p