❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, February 10

:: I WANNA I WANNA!!! ::

wah lagi 2 hari lagi kita semua akann bercuti kan
seronoknya...ehem readers ade ker yang berkorje cuti tahun baru cina nie
ciannyer die ek~

sempena cuti tahun baru cina aq just dapat cuti selama 4hari
that means aq cti dari ari sabtu hingga selasa
ehm...pe aq nak buat dengan cuti 4 hari tue ek
** berfikir seketika **

http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com

Mula-mula plan cuti nak nie nak jumpe cik mushuk dan cik bella
tapi nak buat macamne last minute ade masalh le plak
jadi cuti-cuti nie aq manfaatkan di rumah je r kan

lagipun adik-adik kesayangan aq semua balik
takkan ler aq tak ada kat umah lak kan

dan the best partnya plak my bff pun balik manjung
so excited jugak ler dapat jumpa minah nie sorang kan

noteforsheda : sebelum balik pikir apa aktiviti kita pada cuti ini k babe 

semalam aq kol kawan aq yang sorang lagi
name dia FAYAN cian kat die taw tak tahu lagi die cuti ke tak cuti nie taw
maklum ler die kje kat hotel so cuti-cuti nie r ramai orangkan
ciannya dier~

noteforfayan: keje elok-elok ek babe..aq always miss ko taw =p

http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com
kalo korang nak tahu aq amat ler excited nak jumpe se'orang taw
iaitu cik bella heheheh~
die nie wahti kepada kawan baik cik mushuk kesayangan aq
setakat nie kami sekepala kalo bab menDROP wahti masing-masing
hahahahahah~
( ini bukan bermakna kami tak sygs kt wahti kami taw but terlalu syg ek )

noteforbella : sowi babe aq tak dapat jumpe ko cuti nie k
bukan aq taknak tapi aq de hal last minute
tapi takpe kalo de rezeki bulan 4 nie kita semua pergi PANGKOR nak tak???
discuss dengan cik emy ek cik bella
hehehehe~


noteforbella : bulan 4 kite serang pangkor k!!!!!!
hope kali nie plan kite untuk berjumpe termakbul ek
yepiii~

so sempena cuti yang akan menjelma tak lama lagi nie
aq nak ler berpesan pada korang semua
pada yang nak balik ke kampung ke jalan-jalan ke

" HATI-HATI DI JALAN RAYA "
" INGATLAH ORANG TERSAYANG"

noteforuall : hope cuti nie dapat memberi korang semua 
happy tahap maksimun ek...

2 kumen2:

..sasasarabella.. said...

ala... np bulan 4... bulan 4 dhm mula kebizian sbb nk final exam okayh~! :D
pe kate bulan 5..hehehhe...

epallaici said...

hehehe no hal jer cik bella uit...
terpulang pada k'freean yg ko ade k =)tue smua bisa diaturkan