❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, February 3

:: RINDU KAMO!! ::

ehm arinie sama jugak seperti semalam iaitu IM FREE TODAY!!!!
ramai orang jeles dgn kje den nie haa..
iye r nak kate sibuk pun tidak ler sangat.....tapi nie untung aq dalam awl bulan nie mmg 
aq tak bape busy sgt tengok ler dalm bulan3 ke atas cmfirm busy siut!!!!

ehm entry arinie tentang K'rinduan yg mlanda dalam hati aq nie taw..
aq rindu sayang kamo taw!!!!! ( mcm lagu black pun de nie wah!!)



http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com
 
sebenarnnyer aq amt rindu kwan2 aq yg jauh d'perntauan tue
kalo korang nak tahu kwan2 aq nie smua dok jauh2 taw 
cian aq kan k'seorangan di manjung perak nie
nasib baik family aq de.... =)
 
nie ler kwan2 yang aq rindu giler-giler taw :
 




diorang nie smua dok kat Kuala Lumpur
ehm kan sunuk kalo aq dapat hang out dengan diorang kan...aduyai windu giler kat korang taw...
hope korang tak ler lupekan aq ek...
** BFF FOREVER K BABE **
 
insan yg turut terpilih dalam golongan paling aq windu giler vavi kan
adalah taaaa...daaaaa
 



my sweet lalink ler kan Cik Mushuk..
adyh..aduh...aduh rindu tahap giler ler kat die nie taw...kalo di beri peluang mmg nak b'kepit jer dgan
mamat nie taw...tapi pe kan daya jaraknyer terlalu jauh taw = p
sys agak-agak ler kan biler kite leh jumpa ek????

** muahhhxxx love you lalink **




http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com


note wat bella :agk2 ko ler kan biler kite leh hangout sme2 ek..
nak gak jumpe ko kan..mesti syokkan =p

2 kumen2:

..sasasarabella.. said...

hoho.. doa byk2 moge3 kite boleh hangout together k.. :D

epallaici said...

tue ler hopefully kan =)