❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Tuesday, February 23

:: SAYANGKU ITU KAMO!! ::


ehm tak tahu ler kenapa semakin kerap aq dengan cik mushuk
bertikam lidah taw kadang-kadang ianya hanyalah
hal kecik jer tapi buleh wat kami bergadoh

ini tak bermakna yang aq tak sayangkan die k
tapi BERTAMBAH-TAMBAH SAYANGKAN DIE
aq tahu semenjak dua menjak kami nie sibuk dengan life kami
so tak de masa nak sharing eveythingkan
die ade rumah aku lak keluar dengan kawan-kawan
bile aq de di rumah cik mushuk lak hang-out dengan kawan-kawan die kan
tapi sesibuk mana kami pun kami tetap akan kol each other k
tue yang penting taw
 
 mungkin sebab kami terlalu merindui antara satu sama lain
itu yang wat aq dengan die sering jer nak bergaduh kan
aq mahu sangat nak berjumpe dengan die taw
bukan aq tak nak tapi keadaan yang tak mengizinkan 
wahai sayangku cik mushuk

kalau umah aq and die tue dekat jer 
hari-hari aq jumpa dengan cik mushuk taw tapi nak buat macamane kan
jauh tue kalau nak datang sana pun makan 3-5 jam
aq pun turut merindui die tapi keadaan jer yang tak megizinkan

NOTEFORCIKMUSHUK :
" Sygs kalo ada masa yang sesuai kita jumpa k my darl
insyallah sygs pun windu giler kat sygs taw.
only you in my hearts k my baby "

2 kumen2:

xoxo said...

sweetnyeee..jgn gdo2..
;))

epallaici said...

tenkiu fifie =)