❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Tuesday, April 27

GENTING THEME PARK AND BERJAYA TIMES SQUARE


ohhh~!!! GENTING THEME PARK
aq tak pernah jejakkan kaki di situ adushhh
aq mahu p sana..ade sape yang sudi nak bawak saya ni???
ade tak....ade~???

dah lama aq mgidam nak p sana taw
orang cakap kat sana besh~!!sunuk~!!!
macam-macam lagi r wei..tapi aq tak pernah pun p sana
macamne nak tahu tampat tue besh ke takkan
sedihnya bunyi~!!



beshnya kalo aq dapat p sana taw
dengar citer myb bulan 6 nie ex class aq mse sek manjung
nak buat trip ke sana...aq mahu~!!!!
hope apa yang dirancang menjadi..amin
HAHAHAHA~!!!

kalo korang nak tahu aq nak p sna bukan kemaruk
nak men game kat sana taw..tapi aq teringin sangat
nak rase suasana sana..that it's~!!!


" whai cik mushuk sygs..bawa ler sygs kamo nie ker sana "
teringin sangat nak p sana dowh~!!!

kalo orang p genting nie mesti nak men game 
yang ade kat sana kan..tui tak???
aq pernah cuba nak men benda alah nie...

teringat aq waktu 1st time men game kat time square KL
kat COSMOS WORLD tak silap aq ler kan..
waktu tue buat pertama kali aq menjejakkan kaki di sana
so excited giler r..sini nak cuba situ nak cuba
hahahah~!!!

yang pergi waktu tue aq,cik mushuk kesayangan and MY BFF
cik sheda and cik are-in
memang teruja giler r nak men benda alah nie
pagi-pagi lagi dah bertolak ke sana nak p men game tue la kan



memang ramai r orang waktu tue
al-maklum ler cuti sekolah lak time tue...cmfirm penuhkan~!!
tapi bile dh jejakkan kaki kat sana mg excited sgt~!!
siap cakap kat CIK MUSHUK and MY BFF

" wei jap lgi kita men itu ini yang kat sana and kat sini "
HAHAHA~!!! siap listkan tak paham
mule-mule men menjerit uish~!! tak ingat tue
kuat semuanya ada wei


tapi bile nak nek game yang mcam labah-labah tue
adushh time tue TUHAN aje r yang tahu
cik mushuk aq mmg dh KO time tue tapi m'mndgkan 
nak layan kerenah aq ni die ikut jugak taw

** SAYANG KAMO SYGS**

mase naik labah-labah tue
terus keluar muntah hijau ko tahu tak??!!!
adus malunya aq...tak tahu nak kata ler..memag pening giler
cik mushuk dah riso die ingat aq pengsan
lagi r sadis~!!!!

lepas trun jer tempat tue terus kami berdua nie
 p TOILET~!!!!tak tahan nak mun***!!!
aq dengan die masing dah GIVE UP korang tahu tak
dua2 dah siap melepek kat kerusi kat situ nak p sana ke sini
pun dah tak larat..sumpah tak nak dah men bnd alah tue

yang aq tak paham tue bile aq tanya MY BFF :

" korang tak pening ker men labah-labah tue wei??"

diorang leh lak jawab :

" ne ade r  geli perut ade ler wei~!!!"

hahah~!!! lawak tui bile ingat time tue
kenangan laa katekan tui tak???






ikhlas darikuh ~!! 




6 kumen2:

l0veyd0veyd00 said...

xpernah pegi? sian... xpe...nanti2 akan smpi jugak. Xjauh pun :P

sarah shafie said...

same la kita..tk pernah lg g gnting..tringin jgk n..

mIsH IeRA cIK irAh said...

I cuma penah pg fun fair jer....der.....

epallaici said...

lovelydoveydoo :haa~!!tahu xpe ciankan sy nie..insyallh tak de arl bulan 6 nie kita nk p sana

epallaici said...

sarah :senasib ler kite nie kan..nnti kita p sme2 nak tak??hihi~!!

epallaici said...

mish miera:xpe nnti kite sna berjemaah nak tak??heheh~!!