❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, April 21

NOT FEELING WELL




good morning to u all
hope pagi nie semuanya happy selalu ek =)

today aq tak berapa sihat sangat r
bukan takat badan jer yang tak sihat hati aq jugak begitu
entahlah bangun pagi jer dh KO
pening kpla + bdn panas = demam!!!

adush tak selesanya bile kna mcni
tapi even tak sihat pun aq still kuat nak p kerja
bukan apa stle sikit keje yang ade atas meja aq tue
sambil tue leh un9 kan...heheheh

tapi tengok r kalo tak larat sangat aq MC arinie
and then balik umah guling-guling ats katil
HAHAHAHAH!!

tentang hati pulak...aq tak tahu nak mule dari mana
aq tahu ko akan baca entry nie 
ok tujuan aq tulis entry nie bukan nak tunjuk sape hebat ke apa k
aq cume nak jernihkan keadaan jer..takde lebih dari itu

aq tahu ko cukup marah bile dapt tahu aq dah rapat dengan
" MUSUH" ko tue 
tapi aq nk ko tahu yang aq nie takde niat nak 
TIKAM ker KHIANAT ko dr belakang yow..
LANGSUNG TAKDE!!!

aq just nak berbaik dengan semua org
that its...lagipun aq tak nak gaduh dengan sape-sape lgi
takkan pasal aq KAWAN dengan DIE kamo nak marah mcni skali
aq pun tak tahu adakah aq nie BERSALAH dalam hal nie??

iye r aq tertanya-tanya adakah pe yang aq wat nie salah??
cube kamo bgthu aq nie...knp and mgapa
aq dah cube mcm-mcm cara nak mgeruh keadaan
aq dan juga kamo...tapi hasilnya.....hurm

takpe ler wei..aq tak halang kamo marah aq or benci aq
takpe tue HAK ko...aq tak nak pkse ko TERIMA aq
pe2 pun aq betul-betul MINTAK MAAF
itu sahaja...

sorry Pictures, Images and Photos

2 kumen2:

Yaya Mahidan said...
This comment has been removed by the author.
epallaici said...

hurm..hope mcm tue ler wei... =)