❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, April 28

Templates VS Background





Selamat pgi readers semua
hope korang sihat sentiasa and happy sokmo taw
pagi nie hurm.... biasa jer bagi aq
tapi ada satu bnd yang menarik perhatian aq
di pagi rabu ini lorh~!!

kalo korang nak tahu aq nie terlalu
addicted nak tukar backgroun blog aq nie taw..
pergh pe laa nk jadi dengan aq nie
heheh~!!!

dalam mase b'brpa bulan aq mnjadi blogger nie
byak kali kowt aq tukar2 background
bile dah tukar lagi satu koje plak nak edit yang mane takde 
adushhh..pening kepalo den nie haa

mcne ek nak buang sikap mcni
kwan-kawan leh tulun aq tak??~!!plz i need u help

hurm..korang rase ler aq perlu tak tukar 
background yang sedia ade nie??
cube korang kumen heheheh


MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com





2 kumen2:

Hudzy said...

weh...cik epallychee dah cantik la tuh background ko..mmgla rambang sket mata kite time nak pilih templates kat some site..

tapi ni da okey ler...

p/s:nak tukar juga,tukar jelah XDD

epallaici said...

hudzy: iye ker..Ok takle just mintak pendpat that it heheh~!!!
tenkiu taw