❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Monday, May 3

Aduhai aq sudah jatuh cintun~!!!



selamat pagi wat kengkawankuh semua
hope korang semua happy sokmo ek =)

aq arinie happy jer mcm bese~!!


berbalik pd tajuk entry aq today
aq sebnarnya sudeh JATUH CINTUN~!!!
dengan someone taw


die nie sungguh chumil
dari kaca mata aq nie die sungguh menawan
sekali aq terpndang die terus aq
aq....jatuh cintun dengnnya
tulun~!!!!tulun~!!


aq tak sanggup nak menduakan cik mushuk aq tue
tapi aq jugak tak mampu nak menolak die
adush~!!!


macamane nie aq nak
mnyelesaikan maslah nie ek
???????


nie smua gara-gara facebook taw
kerna facebook aq jumpe "DIA"
mcne nie???~!!!


korang mesti nak tahu sapekan
gerangan insan itu
hahah~!!!
[** moh mari kite lihat...** ]
























[ klik jika ingin melihat dengan lebih dekat lagi~!!]




OHH~!!! ADIK MIA SARA~!!!
aq tertawan melihat kechumilan kamo ni sygs~!!!
kalo aq de anak aq maho die chumil n selincah kamo taw


ll-berangan kuatkan aq nie kan..hahahah-ll




chumilkan adik mia sara nie kan
mesti korang pun terpegun tui tak??!!!
hahahah~!!!


sape yang tengok adam maya akan tahu 
sapekah gerangan cik adik manis nie taw
heheeheh~!!!


kalo korang de facebook and nak tengok page die
sila klik di sinun~!!


[ adik mia sara here~!! ]







6 kumen2:

Oh Malaysia said...

comel!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yer...budak itu sangat CUTE...

tp......

























comel lagi akak gebu

hehehhehe

epallaici said...

oh malysia:tahu xpe~!!!

epallaici said...

akk yanie: sy tahu~!!!heheheh

nabilah_2908 said...

cutenyer dia...hehehe...terus "like" pada page dia..hehe

jom ke APA KATA HATI pulak,
FACEBOOK OH FACEBOOK

epallaici said...

hehe~!!!