❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, May 12

Frust


u all semua hope korang semua happy sokmo la ek
mood i arinie tak brpa nak ok ler
hurm byak tui maslh yg melnda skrg nie
satu yg pergi satu lagi yg dtg

" YA ALLAH kuatkanlah hatikuh ini nak menempuhi dugaan
yang Dikau berikan wat hambamu ini..amin "

tajuk entry nie tak de kne mgena dgn spe2 k
just meluahkan apa yg terbuku dalam hati ini 
that it~!!!


frust Pictures, Images and Photos


mcm yang u all semua tahukan
trip nak ke pangkor tue
makin nak dekat dengan tarikh kompen makin ramai lak
yang nak tarik diri k

adush~!!!!
apa la korang nie dulu mse mula-mula nak buat trip nie bukan 
main lgi semua pakat merayu nak wat second reunion bagai
tapi bile dh wat..apa yg jadi????
inilah yg terjadi

memang frust giles r dengan korang nie
apdahl kami dah suh kompem awl-awl biler korang semua leh p kan
masing-masing dengan seribu alsan k
sakit kepala aq pikir perangai kome nie

takpe la lepas nie kalo mcni gayanya 
mmg aq tak harap sangat r nak plan macam-mcam dengan korang nie
so terpulang r duit korangkan..suke hati kome laa
ade...ade aku kisah


ll- TAK DE~!!!! -ll


8 kumen2:

Irenelim said...

Pangkor itu bagus mah... jangan tension and frust, relaks sikit. :)

epallaici said...

irenelim : okies~!!think positif kan

Hizami Rahim said...

biasa la tu.
ramai org makin ramai ragam.
susah.
;)

nabilah_2908 said...

hrumm..nk buat macam mana...tk semua yg kita rancang akan menjadi..

sabar le eh... tkmo tension2.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

Fay Nana said...

itu semua dugaan je. :))

epallaici said...

hizami :tahu xpe wei~!!

epallaici said...

nabilah: tenkiu~!!!

epallaici said...

fay nana : ok