❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, May 19

I HATE THIS!

MOOD :


hish geramnya aq!
macamane la benda alah nie leh ilang taw
sadis!geram!
semuanya aq rase di ketika dan juga waktu ini


kalau korang nak tahu apa yang wat aq geram giles nie
semuanya angkara benda alah nie



gara-gara nie hilang pastue aku log in
tak muleh-muleh dari tadi taw
geramnya!
so aku pun sign up and create yang baru
dan itu la hasilnya k kwan-kawan


oleh kerna itu
aq ingin meminta jasa baik korang
yang sila-sila ler view blog i yang tak seberapa nie ek =))


lagi ramai lagi baguih taw!
like it yow =))
leh aku bg korang hadiahkan
   




3 kumen2:

r-mean said...

ape kes ngan bnde alah tuh?

..bellanabilla.. said...

babe. blog anda sedikit berat la.. huhu :) asyik failed je tang cbox tu.. lalalala~


btw, ada tag >.< amik ye..

epallaici said...

bella iye ker..adushh apa kan daya hihi =))