❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Tuesday, May 11

IP MAN 2 is the best~!!!


ari jumaat yang lepas aq the geng
janji nak tengok movie yang sudeh lamakuh nntikan
iaitu IP MAN2..adushh teruja siut




kami p dalam 2 bijik kereta gitus lorh
kami pergi secra berjemaah
hahah~!!!

mule-mule plan nak tengok movie dalam 
petang tue r dalm pukol 5 lebih 
tapi bile dh smpai panggung rupenya movie start pkol 7
apa lagi booking gak tempat nak tengok movie tue

tengok jam baru pukol 5.15 ptg
so kami pun decided ler nak p melantak dulu
tak tahu nak p ner kan

bile dah kenyang tue kami pun
serang r panggung wayang tue~!!!
heheheh





/

movie nie mmg besh giles taw..
aq bagi 5 starzz for this movie...
asyik gitu~!!!

tak pun apa kata korang semua tengok
trailer citer nie ek
mesti korang pun shuker taw


[ KLIK HERE ]





6 kumen2:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lepas ni leh berkungfu la dik....

epallaici said...

kak yanie: mesti muleh punya akk~!!
hihihi

Irenelim said...

Saya belum watch ip man 2 ler... nanti lah saya tengok. :)

epallaici said...

irenelim:okies~!!!

nabilah_2908 said...

nk g la cari dvd kt pasr malam hari ni..hehehehe...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
OREO CHEESE CAKE LEPER

epallaici said...

nabilah: tengok ler..tak rugi taw..hihi