❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, May 5

Kemalangan di jalan raya


halo u all semua sowi ler 

tak update blogkuh ini ek coz dalam dua tiga hari nie
aq sangat ler busy dengan mcam-mcam hal k


hurm sebut pasl excident nie 


ll- YA -ll


aq baru jer lepas xcident dengan sebuah kereta wira
hurm benda nak jadikan lagipun time tue hujan lebat
tue yang jadi mcam-mcam tue


penat sangat sampai hilang selera makan taw
ciannya i nie~!!!



tapi alhamdullilah i dengan akk tue
tak de apa-apa ler kan
semua ok jer..cume kereta jer r yang tak ok time tue
nasib baik dapat claim dengan insurans

taubat lepas nie tak mau dah
bawak kereta macam tue lagi k
lebih berhati-hati lagi lepas nie...heheh~!!!





6 kumen2:

sarah shafie said...

bwak kete mcm mane tu??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ya Allah...
mcm mana leh xciden ni dik?

hati2 yer....akak ni fobia sket bab2 xcident nih...
teringat kisah lama.....

L@n@ said...

hah!!.. jdkan itu sbgai pengajaran ..

epallaici said...

sarah: kereta hbis ler~!!hihi tapi nsib baik leh claim insurans taw

epallaici said...

l@n@ : ok bosh~!!!

epallaici said...

kak yanie: olie akk.knp akk pernah xcident ker??