❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Sunday, May 9

New Life


Good morning u all semua
hurm rase sudeh lama i tak update logkuh yg tercintun nie ek
rindu giless~!! aq kat korang semua taw

aq bukan mlas nk update blogkuh ini taw sygs
ohhh tidak ne muleh malas tui tak u all???

yang sebenarnya dalam 2-3 hari nie byk giles masalh
yang datang tanpa jemu dalam hidup aq nie
ohhh penin i taw~!!!
tapi adat manusia bese kan semua itu normal




now im okies dont worry ek u all semua
tapi ade something yang aq nak shre dengan korang taw
nak tahu tak pe dia..mau tak???~!!!!
hahahahaha
 
tak kesah ler korng nak tahu ke tak aq ttp
akan story morry kat korang k
wahai si jantung hatikuh...
 
 isnin nie aq de interview di KL
so aq dah wat keputusan nak mulekan hidup baru
dan juga persekitaran yang baru
so hope korang semua doakan agar aq dapat
job tue ek..hope sgt k~!!!  



4 kumen2:

SyerAgh PgrEE said...

so cmne dgan interview?

miss hav0c said...

pewittt good luck interbiu

epallaici said...

syeragh:tunggu jwapan jer...tak tahu ler dpt ke tak

epallaici said...

miss havoc: tenkiu taw