❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Tuesday, May 18

Tag Dari Leeza

1stly nak say sowi ler kat seorang kwan i kat blog nie
name die leeza coz  lambat nak reply tag yang die beri pada i nie
hihi =))



kalau korang nak berkenalan dengan tuan empunya blog nie
sila laa klik di sinun ek =))


okies berbalik pada tag yang cik leeza bagi kat aq nie
syarat-syarat yang aq kena ptuhi adalah :

(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang
diri anda (tak kisah ler benda tu fakta keangan-angan
ker cita-cita ker imaginasi ker tentang ‘body’
ker awek, pakwe, makwe etc.) 

1. ok nama penuh tuan empunya blog nie adalah  NUR ATIQAH BTE JAAFAR

2.umo? tahun nie i dah berumor 22 taun ek =))

3. study or berkoje? hurm sudeh pastinya BERKORJE!

4. kerja pe? hurm malu r..keje bese2 jer u hihihi

5.nak pakai kerta ape ek?kerta idaman i sudeh tentula MYVI tapi wet tak cukup lak 

6. u nie gemuk ke kurus? i nie leh d'kategorikan berisi gak ler

7.berat bape?adush tak leh jwb r..secret!

8.status? im single but not available.pham2 sendiri ler yow =)

9.nak kwen umor bape?kalo leh tahun depan i nak kwen tapi.....hurm

10.bnda yang nak sngt wat?i nak pergi melncong dgn my bff

11. spe BFF u? syida,ain,yan,azzah,yun,miera,pakcik syahrin and syamil

12.minat kaler apa? PUTIH muktamad!

13.bnda yg u geli?hurm lipas..Eeeee

14.mkan kegemaran? laksa fatty cafe and mihun sup ( umi wat!)
nyum...nyum lapor lak den nie haa!

15.minum? air epal laici and milo ais

16.tabiat? suker kunyah ais and minyak kapak!

17.artis yng u mint? farid kamil,sam,sein ( adamaya ),awal
hihi =))

18.artis yg tak minat? FASHA SANDHA!

19.hobby? tak tahu ler apa..semua aq wat..hihi makn kowt


20.cita-cita nak jdi ape? dr dulu i nak jdi POLIS tpi tak lyk dah pun
polis pencen laa jwabnya kan =))

21.bnd yang wajib u bwak? purse,hp,camera tue ja

22.bnd yang tak shuker? beli kasut( coz kaki i panjang! )

23.impian? mahu ada khidupan yang lebih baik b'sama insan tsyag
family dan juga rakan-rakan.

(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)

---- >  Cik Mala

---- >  Cik Fifie

---- >  Cik Bella

----- >  Cik Yana

---- >  En.Wan


(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan
“TAG-TAGGED-TAGGING” ni ;-)
 

setuju sangat k! =))





2 kumen2:

♥ Love Journal ♥ said...

good..good..awak lulus dengan cemerlang..heeeeeeeeee

epallaici said...

love journal : tenkiu =))