❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Friday, June 4

AWARD YANG KE-4


Yes! tqah dapat award lagi =))
kali nie tqah dapat award dari adik tqah yang chumil
nama die AMALINA RAFE
wah! =))

<---- taa daaa nie laa orangnya --->

maniskan orangnya
mahu kenai die tak mai sini hahaha!


apa-apa pun tqah nak say " TENKIU amalina "
cz bagi akk tqah award yang chumel nie ek
muahhhxxx
thank a lot cz bg award yang paling chumel nie k
tapi nak tanya sikit blog tqah nie chumel ker?
tetttt
apa-apa pun tenkiu very much amalina sygs

laa memandang adik amalina buh pantun
so akk pun nak bubuh gak la
hahahah =))

pantun memantun :

update blogkuh setiap hari
kadang di opis kadang di kafe
TQ d'ats award y d'beri
istimewa wat cik AMALINA RAFE =))

okies tak pantun nie??
kalau tak ok sowi laa tqah tak pndai sgt pun
just cuba-cuba jer kwan2

tqah nak bagi award nie pada :

** cik bella **  cik qiqi ** cik ailebiu **
wahhhh meriah nie =))


MyEm0.Com



9 kumen2:

mj said...

wah2.. tahniah la dengan award itu. :)
-----
I Won 4 Tickets - Toy Story 3D

CheQ PP JoY said...

tahniah dpt award..pas ni ley kumpul byk2 g..=]

epallaici said...

mj:ur welcome =))

epallaici said...

cheq pp joy : aah nak kumpul byk2
tapi ade yg shudi bg kita tak??

cik aiLebiu said...

wahh dapat award ke..mekasih epallaici..XD

Anne Boleyn said...

congrats yer sbb dpt award :0 happy blogging tau! :)

p/s: hey..jom komen pasal MANTERA kat belog Hana..Klu bley nak collect komen banyak2 pasal tu. :)

epallaici said...

cik ailebiu :hihii same =))

epallaici said...

cik ailebiu :hihii same =))

epallaici said...

anne : ur welcome hihih sme laa dengan awk ek =P