❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Monday, June 7

LBS [ Lagenda Budak Setan ]


ari ahad yang lepas tqah and the geng
mau tengok citer LBS di ipoh taw
kerna farid kamil i sanggup gitu hahaha!

hurm tqah bertolak dari rumah dalam pukol 8.30 pg
excited siut nak hang out dengan geng tqah nie
adush =))

<-- tuan empunya blog dengan my bFF -->
cik yun in the house =))

kami bertolak dari manjung ke ipoh
dalam pukol 9 pgi mcm tue laa cz singgah menyinggah kan
pastue kami pun menuju ke jalan yang lurus gitu
hahaha

sampai kt kinta city mau dalam pukol 11 pgi
pastue pe lgi tqah and kwan2 m'gelejat ler pa kaunter tiket
mau beli tiket pukol 11.20 gitu hihih
dan inilah tiketnya :


masok wayang berbekalkan pop corn and air milo
memang asyik gitu hahah!

so kami layan ler citer nie
tapikan u all citer nie sush nak digambarkan
bukan apa baru nak feeling dah tukar babak len
adush potong stim r!

tapi takpe kerna duda i berlakon 
tqah bagi :
/



lepas tengok movie kami pun
nak pilih lokasi untuk kami semua melantak
so tqah and kwan-kawan pilih nak makan di
KENNY ROGERS! =)) besh !


<-- cik yun dengan pakcik syamil -->

<--- kami and the geng sementara menunggu menu mai! --->
hahahah! gedix itu kami!

dan ini pulak pix kami bila makanan sudeh mai!
hahahah



ayuh kawan-kawan2 jum makan!
hahahah =))

lepas kenyang kami pun singgah jap di 
wisma yik foong and then kami pun pulang ke manjung
begitulah perjalanan kami 5 sahabat ke ipoh
gara-gara mau tengok LBS!


<--- SAYA SYGS KAWAN-KAWAN SY~!!!--->
MyEm0.Com

2 kumen2:

afifahR said...

KRR.nyummyyy okeeee.. ;p

epallaici said...

fifie; hihi =)) tahu xpe sedap =P