❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Wednesday, June 2

Miss u all ! [ PART 2]


<---- sambungan dari part 1 ---->


ll- keseronokan di tambun maseh lagi terasa!asyik =)) -ll

okey sambung balik citer semalam
lpas jer snap-snap di tambun tue
kami semua wat kputusan nak p makan kat kinta parade
hihihi =))

konvoi ramai-ramai mmg besh giles!
dah r hujan ditambah lak dr pagi tak makan pe
memang terasa laa lapornya
hahahahaha


sekali sampai jer sana mak aih!ramai giles org kat sana
food court jangan kata r penuh!
adush kempunan den nak makan szlling mee..nyum!



habis kami pun wat keputusan nak lepak Mcd or KFC
tqah and the geng tak mau makan KFC cz baru jer lpas mam
so tqah and kwan2 lepak Mcd
hihihi =))


Mc'Chicken + air milo + kentang goreng =
KENYANG!!!!!

<--- aksi tuan empunya blog biler dpt makan..hahah -->

memang kenyang r siap tak habis pun ade taw..
habis jer makan kami pun jalan-jalan ronda kat Kinta Parade tue
haaa lupe lak tqah nak citer kat u all taw
mase trip nie tqah dapat sorg kwan baru taw

die nie GF kwan tqah taw
baik budaknya 1st time knal mcm dah lma kenal taw
hahahahah
nama dia ila...manis orgnya chumil!


<--- abaikan orang dibelakang tue ek! -->
hahahaha

haaa nie laa orangnya disamping wahti tercintun
iela and syafiq =))

dalam pukol 7 petang mcm tue kami 
bertolak balik ke manjung yg tercinta hahaha
and selamat sampai umah dalm pkol 9 mcm tue r

** kenangan manis yang tak kan sekali tqah lupakan! **




2 kumen2:

princeduyong said...

best kan biler jumpa kengkawan...

epallaici said...

prince duyong: tahu xpe besh giles!