❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Monday, May 17

AKADEMI FANTASIA 8


korang tengok AF tak???
hurm kalo korang tanya aq ler kan aq TENGOK!
tapi tak ler terlalu obses sangat mcm kalo tak tengok leh kena sawan ke kan
hahaha!

ll-oh tidak kuh tidak begitu yaa! -ll


cume baru-baru nie aq tengok "DEBARAN AKADEMI FANTASIA 8"
aq dah bajet dah seorang pelajar tue akan terkeluar taw
last-last macam mane laa pulak pelajar yang besh leh keluar taw
sadis betui laa!tak shukernya!


cian kat pelajar yang keluar tue taw




mcnee laa die nie leh d'vote kluar ohh tidak!!!
ade bakat kowt minah nie
kenapa laa korang tak undi jer si "secret!'
hahahah! tue kluar
menyampah tengok die taw!


takpe skrg aq just minat dekat due pelajar jer taw
hehehehe
sapa lagi kalau bukan cik adira dengan cik shahir la
bukan apa diorang nie jer yang paling mantop!
hih =))




so minggu depan kita tengok
sapa yang akan jadi juara akademi fantasia 8 nie kan
hihi =))






4 kumen2:

miss hav0c said...

nak iwan nak iwan nak iwan haha

princeduyong said...

shahir juare kot...kan kan...

epallaici said...

miss havoc: tqah sokong shahir and adira!! =))

epallaici said...

princeduyng:tqah stuju!!