❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Monday, May 17

Rindunya!


selamat pagi u all semua ek =))
hope u all semua happy sokmo ek
sowi laa u all cz dah lama tak update blogkuh yang tercintun nie

ll- rindu giles kat korang taw -ll



okies m'mandangkan begitu lama aq tak
m'update blogkuh nie so arinie
dengan semangat yang ade dlm diri nie 
aq nak update blog arinie sampai lebam bijik mato den nie haa!
sudi tak korang temankan i nie =))


haa sebelum aq terlupa aq nak stroy kat korang nie
hurm!korang ingat tak kawan aq yang selalu aq pngil die

ll- IBU MENGANDUNG!-ll
ingat tak??
takpe aq uploadkan picture die k u all


[klik untuk tatapan yang lebih baik ek!]


haa nie laa die ibu mgandung yangkuh maksudkan tue
die nie laa kwan aq dari form 6 hingga laa kini taw
penemana setia i bile i nk p lunch ker apa ke
die mesti ade taw =))

die dah pun selamat melahirkan baby boy
pada hari sabtu yang lalu iaitu 15/05/2010
teruja dengor bile aq dah menjadi tante tumpangan!
hahahaha!
tak sabor nak p tengok baby zue taw
mesti chumil mcm mama die kan
hehehehe!

takpe nnti aq bawak rombongan dr manjung
pergi jenguk mama zue and baby sekali ek
rindu-rinduan!

mesti baby tue chumil macam baby nie kan


takpe yang penting baby & mamanya sihat sokmo ek
bile kami nak dtg aq koll zue ek..tunggu!




2 kumen2:

Hizami Rahim said...

ahha.
tahniah.
;)

epallaici said...

hizami:tahniah kat sbb???
hihih =))Oo ya sungguh teruja nak jadi tante tumpangan hahah