❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Monday, May 17

PANGKOR vs LOST WORLD OF TAMBUN


seperti yang u all tahukan sebelum nie
aq de story morry kat korang tentg trip nak ke pangkor tue kan??

ll- ingat lagi tak???-ll

hurm kalo korang ingat good!
itu bermakna korang nie memang the best follower hihih

trip ke pangkor tue pihak atsan terpaksa cancelkan taw
mule-mule tue i sedih giles r gakkan
memang dah berangan-angan nak p sana taw
tapi...
nie pun nasib baik kami wat meeting 
time tue baru dapat kata sepakat taw =))
akhirnya pihak atasan pun bersetuju
yang lokasi reunion kami nie dipindahkan lokasinya

setelah usul d'terima dan pihak mesyuarat menerima
dengan baik jadi kami..
pun ikut aje laa kan

** wah! poyos giler ayat aq nie ek..hahah! **



[ramai giles kan ahli jwatankuasanya kan..hahah ]
takpe yg penting happening =))



[ penutupan kes ke pulau pangkor..hihi!!!]
poyos jer aku nie kan..apa ku kesah!

dan hasilnya adalah..


jeng-jeng





taaa daaa












10


9

8

7

6

5

4

3

2

1

0

0


[ eh bapa banyak 0 laa aq nak letak nie kan..hihi..jgn marah yer ]


yup kami semua sudeh sepakat
bersetuju untuk pergi ke LOST WORLD OF TAMBUN
pada 29 mei 2010 ( SABTU)


hish tak sabornya nak p sinun taw
xpe nanti aq dah smapai sana aq upload pix banyak2 taw
hihiihih

ll- tunggu!!!-ll





2 kumen2:

arewus said...

hahahahahaha... good job... good job.... =DDD

epallaici said...

arewus:hihi =))