❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Monday, May 17

Teluk Batik


sabtu yang lepas aq and the geng berkelah di 
teluk batik taw u all
besh giles taw..lgipun kami berkelah tue coz
wahti pakcik yang tercintun datang dr bangi
jauh tue!
teruja siut first time nak bertentang mato dgn wahti
pakcik syahrin nie kan
nama pangilan wat wahti pakcik nie adalh "CPOW"
chumil jer kan hahahah =))
janji jam 3.30 petang nak bertolak last-last atas 
masalh yang tak dapat nak dielakkan akhirnya kami
sampai di teluk batik tue dalam 4.30 petang
punya laa jauh perjalanannya
padahal teluk batik dari umah aq 1/2 jam dh leh smapai taw


sampai jer kat sana
pakcik,cpow and kwan cpow cik huda dah tunggu kedatangan kami nie
besh gak kwan dengan diorang nie taw =))

tapi the best part adalah bila dapat rase masakan
pakcik syahrin tue laa..mmg tiptop =))
memang deee boomm!!

stle jer makan aq and miera suh pakcik p mandi-manda
dulu kat teluk batik tue
coz aq and the geng tak mandi laut pun time tue..muak!!
hihii

so pakcik and the geng pun p laa mandi manda and the best part
diorang men " banana boat" wah semua tercampak sudeh
hahahaha!

tak pe u all semua kat sinie aq upload pix
kami semua berhura-hura di sinun ek
=))

****************************************










dan ini lak geng baru kami tue
ll- cpow and cik huda -ll
best siut dapat kenai korang happening giles!
hope kite dapt hangout same-sama lagi nnti ek ="))




[ pakcik dengan gaya tersendiri d'samping]
wahti tercintun and kwannya =))

note wat  cik cpow and cik huda :
 kalo korang datg lagi sinin wat sampling
leh kite hangout sama-sama kan=))
apa-apa pun kami di perak enjoy dengan korang taw...
** salam dari budak-budak perak ek **




8 kumen2:

Shamyl said...

dulu masa saya belajar kat uitm, selalu gak turun kat teluk batik. tapi tiap kali mandi je, confirm badan jadi gatai2... kat pantai lain mandi tak gatai plak...

rasanya air teluk batik tak sesuai utk mandi kot..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

pi teluk batek
bawak kek batek tak?

hahhahha nyum3

nabilah_2908 said...

huhu..seronoknya...

weekend I habiskan masa kt rumah jer... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

epallaici said...

shamyl: iye ker...hurm mugkin tapi sy duk sana takpernah pun..hiihh

epallaici said...

kak yanie: takde pun akk hihih
sambal sotong ade la=))

epallaici said...

nabilah: hihih =))

cp0w said...

nice!nnti kalo cpow dtg.t kt hang out lagi k.t care.jmpe lagi..;)
xoxo-cpow

epallaici said...

cpow: okies!!!hihihi =))