❤ STATUS BLOG ❤

MOOD: RINDUNYA KAT KAMO CIK BLOG ; ))
STATUS :UNLINE

❤ KENGKAWAN ❤

Tuesday, May 4

Playlist di blog




selamat pagi u all semua =)
dah bekpes lom ek syg-sygkuh semua nie ek??
kalo tny aq mesti ler belum lagi lorh
jap lgi kowt..heheheh

hurm nie nak tanya korang nie
agak-agak sesuai tak pasang playlist music kat page blog
tak ler aq musykil gak...ade s'stgah kat tak pyah
coz nampak serabut lak..

kalo nak pasang playlist lak
genre music yang mane sesuai ek???
leh tulun tunjuk ajar aq nie tak...plz i need ur help~!!

macam blog aq nie aq pasang lagu
ala-ala lagu happy2 gitu..sesuai ker???






aq psang lagu nie coz ...
aq minat giler lagu nie taw..bile dengar happy jer
korang lak rase mcne???
serabut or not????


ll- sila ler vote untuk entry nie-ll
stuju or tak~!!!





6 kumen2:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dangdut sangat best

hahhahahha

epallaici said...

kak yanie: so nie ok ke tak ek akk???

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lagu tu best dik...
rancak...

akak pun pernah suker lagu tu 1 ketika dulu...kuikuikui

nabilah_2908 said...

hrumm...ok jer letak playlist mcm ni...llagi pun bukan besar mn pun kan..? if org tknk dgr boleh stopkn.. :)

epallaici said...

kak yanie: iye ker~!!!hehehe lagu besh kan hehehe

epallaici said...

nabilah_2908:yup sy stuju hehehe=)